Radera sidor från PDF-filer online

Ta bort sidor i din PDF-fil. Ta bort sidor i PDF online – det är lätt och GRATIS*!

Släpp filen här eller

  • Google Drive
  • Dropbox
Dina filer är säkra

Dina filer lagras bara på våra servrar i 24 timmar, sedan raderas de permanent.

Så tar du bort sidor i en PDF-fil

1 Välj en fil

För att välja ett dokument att arbeta med laddar du upp en fil från din dator eller en molnlagringstjänst som Google Drive eller Dropbox, eller drar och släpper filen i rutan.

2 Välj vilka sidor du vill radera

Innan vårt verktyg kan börja ta bort PDF-sidor från din fil måste du välja de sidor du vill ta bort genom att skriva in sidnumren eller sidintervallen i rutan. När du klickar på ”Ta bort sidor” försvinner sidorna som genom magi! När sidorna har tagits bort från PDF-filen har du ett nytt PDF-dokument med de önskade sidorna borttagna.

3 Visa och ladda ner

För att komma åt din PDF-fil laddar du ner den till din dator och visar den i din webbläsare.

Laptop

Visste du detta?

PDF-dokument är helt redigerbara

Läs mer om att radera sidor från PDF

Ta bort sidor i PDF-filer

Visst hatar man när man har en extra sida i slutet av ett PDF-dokument eller, ännu värre, mitt i dokumentet? Ta bort sidor med vårt snabba och enkla onlineverktyg för borttagning av sidor i PDF. Om du vill ta bort sidor i ett dokument men det ännu inte är i formatet PDF kan du använda vårt verktyg för att konvertera det till PDF först. När det är färdigt kan du ta bort sidor i PDF-filen.

Ditt innehåll är säkert

Vårt smarta borttagningsverktyg säkerställer att bara PDF-sidorna du har valt tas bort, och inget annat. Alla andra sidor i filen förblir som de är.

Dela upp dina sidor

Ge sidorna ett nytt hem! Istället för att ta bort PDF-sidorna från dokumentet kan du dela upp dem i olika filer. Använd vårt onlineverktyg för att dela upp PDF-filer för att omvandla specifika PDF-sidor i ditt dokument till nya PDF-filer.

*Begränsningar vad gäller storlek och daglig användning kan gälla. Avanquest 2022, med ensamrätt.