Lås upp PDF online

Med Soda PDF:s upplåsningsfunktion för PDF kan du låsa upp PDF-filer på ett ögonblick. Vårt onlineverktyg för att låsa upp PDF hjälper dig att låsa upp PDF-filer. Ta enkelt bort lösenord från PDF-filer. Det är enkelt och GRATIS*

Släpp filen här eller

  • Google Drive
  • Dropbox
Dina filer är säkra

Dina filer lagras bara på våra servrar i 24 timmar, sedan raderas de permanent.

Hur man låser upp PDF-filer

1 Välj den fil du vill låsa upp

Välj PDF-filen du vill låsa upp: ladda upp PDF-filen du vill ta bort lösenordet från från datorn eller en molnlagringstjänst som Google Drive eller Dropbox. Du kan även dra filer direkt från datorn. Dra och släpp PDF-filer från datorn i rutan för att börja ta bort lösenord och låsa upp PDF-filer.

2 Lås upp PDF-lösenordet

Ange och använd lösenordet som skapades för att begränsa åtkomsten till PDF-filen. Om lösenordet du anger matchar det som skapades för att låsa filen så låses PDF-filen upp och alla begränsningar för filen tas bort. Sedan kommer du åt PDF-filen helt fritt.

3 Visa och ladda ner

När filen har låsts upp och PDF-lösenordet har angetts kommer du åt filen på följande sätt: ladda ner PDF-filen till datorn och visa den i webbläsaren eller skicka en länk till filen (giltig i 24 timmar) till din e-postadress.

Laptop

Visste du detta?

Du styr skyddsnivån inom ditt dokument

Läs mer om borttagning av lösenordssäkerhet

Ta bort PDF-säkerhet för att redigera dokument

Vårt onlineverktyg för PDF-lösenord låter dig ta bort lösenordsbegränsningar i ett PDF-dokument och på så sätt låsa upp det. Dela din PDF-fil utan att dela ditt lösenord! Genom att ta bort PDF-lösenord kan du dela din PDF-fil med någon som då kan redigera filen utan att använda ditt lösenord.

Ändra behörigheter

När du har tagit bort lösenordsskydden och redigerat ditt dokument, kan du använda vårt Soda PDF-skyddsverktyg från vår fullständiga onlineapplikation för att lägga till ett nytt lösenord eller ändra behörigheter. Prova våra andra onlineverktyg för dina dokumentbehov. Använd vårt konverteringsverktyg för PDF för att konvertera från eller till PDF.

Andra PDF-verktyg

Upplåsning av säkrade PDF-filer är bara en av våra PDF-tjänster. Konvertera från eller till PDF med vårt konverteringsverktyg för PDF. Prova de många PDF-verktyg som är tillgängliga online eller via vår skrivbordsapp. Redigera, sammanfoga, dela upp eller konvertera till eller från PDF med våra lättanvända verktyg.

*Begränsningar vad gäller storlek och daglig användning kan gälla. Avanquest 2022, med ensamrätt.