Skydda PDF
online

Lösenordsskydda PDF-filer för att begränsa redigering. Lägg till lösenordsskydd för PDF-fil: lägg till ett lösenord för ditt PDF-dokument, så att läsarna måste ange lösenordet för att kunna öppna PDF-filen. Lösenordsskydda PDF-filer – det är enkelt och GRATIS*!

Släpp filen här eller

  • Google Drive
  • Dropbox
Dina filer är säkra

Dina filer lagras bara på våra servrar i 24 timmar, sedan raderas de permanent.

Så lösenordsskyddar du PDF-filer

1 Välj en PDF-fil som du vill
lösenordsskydda

Välj fil: välj den konfidentiella PDF-fil du vill skydda och dra och släpp den i rutan. Du kan även ladda upp eller öppna PDF-dokument direkt från datorn eller en molnlagringstjänst som Google Drive eller Dropbox. Oavsett vad du väljer kan du kryptera och skydda din PDF-fil med ett lösenord med några få klick!

2 Välj ett lösenord

Skriva ut eller kryptera din PDF-fil: välj lösenordet du vill använda för att skydda filen. Ange lösenordet en gång till för att bekräfta lösenordet för kryptering av din PDF-fil. Du bör vara säker på att du kommer ihåg lösenordet för kryptering, eller spara lösenordet på en säker plats, innan du anger och bekräftar lösenordet för PDF-filen. Ungefär som Adobe Acrobat tvingar vi dig inte att använda en specifik kryptering eller ett specifikt format på lösenordet du lägger till för din PDF-fil, men ju längre och mer komplicerat lösenordet är, desto bättre skyddad är din PDF-fil.

3 Visa och ladda ner

När du har angett lösenordet och bekräftat att det är det lösenordet du vill ställa in så att andra kan komma åt din PDF-fil kan du ladda ner den skyddade filen till datorn och visa den i webbläsaren. Vi kan även skicka en länk till din fil via e-post. Länken kommer endast att vara giltig i 24 timmar.

Laptop

Visste du detta?

Högre krypteringsnivåer ger högre skydd

Lär dig mer om PDF-lösenordsskydd

Skydd av hel fil

Lösenordsskydda din PDF för att hålla oinbjudna läsare borta! Vårt enkla onlineverktyg för lösenordsskydd förhindrar att personer utan ett lösenord kan öppna och tillgå innehållet i din fil. Välj helt enkelt den fil du vill skydda, och skapa ditt anpassade lösenord.

Lås upp genom att använda lösenordet

Du kan bara ta bort lösenordet för en PDF-fil, eller ta bort skyddet för lösenordsskyddade PDF-filer, genom att använda det ursprungliga lösenordet som användes för att skydda PDF-filen från början. Om du har lösenordet tillgängligt kan du använda vårt kostnadsfria onlineverktyg för att låsa upp filer för att ta bort lösenordsskyddet du anger. Så ha ditt lösenord nära till hands eller lagra ditt oskyddade innehåll på en säker plats.

Begränsa behörigheter

Styr över behörigheter, inklusive möjligheter att redigera i eller skriva ut och kopiera ditt dokument. Använd säkringsverktyget för PDF från vår Soda PDF-onlineapplikation för att begränsa tillgång till dessa behörigheter, samtidigt som du tillåter filen att öppnas. Förhindra att andra gör ytterligare eller oönskade ändringar i din PDF-fil med våra avancerade säkerhetsverktyg, till exempel genom att begränsa behörighet och lösenordsskydda funktioner. Soda PDF:s lösningar gör det enkelt att hålla informationen säker – med bara ett par klick!

Soda PDF: Det bästa alternativet
till Adobe Acrobat

Soda PDF är det bästa alternativet till Adobe Acrobat. Varför? Eftersom vår lösning är full med lättanvända PDF-verktyg som hjälper dig att uppnå alla dina dokumentmål. Vi erbjuder mer än bara dokumentsäkerhet. Vi kan hjälpa dig att konvertera dina PDF-filer till andra Office-format, som Microsoft Word, Excel eller PowerPoint. Du kan redigera PDF-filer precis som du vill med många menyalternativ som hjälper dig att anpassa innehållet eller informationen i dina PDF-filer efter dina behov. Skapa, konvertera, sammanfoga, dela upp, kommentera, fyll i formulär, ställ in filbehörigheter och till och med e-signera dina PDF-filer genom att lägga till en juridiskt bindande elektronisk underskrift. Våra verktyg är tillgängliga både online och via skrivbordet.

*Begränsningar vad gäller storlek och daglig användning kan gälla. Avanquest 2022, med ensamrätt.