Konvertera PDF till PPT

Med Soda PDF kan du snabbt konvertera dina PDF-filer till PPT. Använd vårt onlinebaserade PDF-verktyg GRATIS* för att konvertera PDF till PPT online, i valfritt operativsystem.

Släpp filen här eller

  • Google Drive
  • Dropbox
Dina filer är säkra

Dina filer lagras bara på våra servrar i 24 timmar, sedan raderas de permanent.

Så konverterar du PDF till PowerPoint

1 Välj en fil

Det är enkelt att konvertera PDF till PowerPoint. Första steget är att välja filen du vill konvertera från PDF till PowerPoint. Du kan göra det genom att ladda upp den från datorn eller från en molnlagringstjänst som Google Drive eller Dropbox. Om du har en PDF-fil till hands kan du även helt enkelt dra och släppa den i rutan för att ladda upp den. Därefter konverteras din PDF-fil till ett PowerPoint-dokument.

2 Visa och ladda ner

För att komma åt ditt konverterade PowerPoint-dokument laddar du ner det till din dator och visar det i din webbläsare. Du kan även komma åt filerna via en länk som skickas via e-post och fungerar i 24 timmar.

Laptop

Visste du detta?

Alla element kan konverteras

Läs mer om att konvertera från PDF till PowerPoint

Bevarad sidvisning

När du använder det kostnadsfria* verktyget för att konvertera PDF till PowerPoint kommer du inte ens märka ändringarna i filerna! Bilderna i ditt nya PowerPoint-dokument ser precis ut som sidorna i PDF-filen.

Redigerbara bilder

När du konverterar PDF-filer till PowerPoint är dina nya filer helt redigerbara. Dessutom kan du lägga till element i filerna som bara finns i PowerPoint och PowerPoint Online.

Konvertera till PDF

Nu när det är färdigt kan du fundera på att använda vårt PDF-konverteringsverktyg. Du kan konvertera tillbaka till ett PDF-dokument med vår kostnadsfria* tjänst. Vi rekommenderar att du konverterar till PDF eftersom det gör det lättare att visa och distribuera dina filer. Det är lika enkelt att konvertera en PPT-fil till PDF som det var att konvertera en PDF-fil till PPT. Konvertera till PDF med hjälp av vår kostnadsfria* onlinekonverterare för PPT till PDF.

Visste du att du även kan konvertera Word-dokument, Excel-dokument, JPG-dokument, HTML-filer och GIF-filer till PDF samt konvertera flera andra filformat med våra onlineverktyg?

Recensera verktyget
()

*Begränsningar vad gäller storlek och daglig användning kan gälla. Avanquest 2022, med ensamrätt.